Om oss | www.stockholmsventilation.se

Om oss

Stockholm ventilation - Lundgrens Vent-håltagning

Med många års kunskap och lång erfarenhet bakom oss kan vi på Lundgrens Vent-håltagning AB erbjuda dig smidiga och praktiska installationer och underhåll av ventilationssystem.

Tack vare många år i branschen har vi skapat oss den erfarenhet som krävs för att kunna välkomna alla typer av lösningar inom fastigheter och kundgrupper till vårt företag.

I dagsläget erbjuder vi håltagning och ventilationsservice till privatpersoner som vill ha bättre inomhusluft i sin bostad, men också ventilationsservice till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag som vill erbjuda en bättre arbetsmiljö, därmed friskare anställda.

Genom att kombinera högkvalitativ service och rimliga priser har vi blivit ett mycket konkurrenskraftigt företag inom branschen. För oss är det viktigt att människor inte bara kan sänka sina energikostnader, utan att de faktiskt får en inomhusluft som kommer att höja livskvalitén. Oavsett vart i Stockholm ni befinner er kan du använda dig av våra tjänster. Vi utgår från Farsta som ligger söder om Stockholm.

Är du i behov av ett pålitligt och serviceinriktat ventilationsföretag finns det ingen anledning att tveka! Hör av dig till oss på genom att fylla i vårt formulär så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig med en skräddarsydd lösning.

Våra nöjda kunder är viktiga för oss och därför ser vi alltid till att erbjuda en konsultation och ett kostnadsfritt offert när du vill nyttja våra tjänster. Genom konsultationen får vi information om vad det är som du behöver hjälp med och tittar på vilka förutsättningar som finns att tillgå i just ert fall av fastighet. Vi använder oss av vår erfarenhet och kompetens för att komma med råd och vägledning. Tillsammans ser vi till att hitta den absolut bästa lösningen för dig och dina behov. Läs mer om våra tjänster.

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)